201403281396002118sEamqH8asybe2e9b201402241393232892FYZ6HEPH

NWT Sweden AB

INTERNATIONELL TRANSPORT OCH SPEDITION
Vi är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom transportbranchen. Några av oss har varit i branchen sedan början av 1980 talet.                      Mer om oss →

Till WebBokning -->

Med vår webbokning kan du enkelt och smidigt boka transport av stycke- och godsparti. Genom att logga in med ditt personliga inlogg och lösenord har du tillgång till den egen företagsprofil där all information, adresser och orderhistorik lagras. Du kan också skriva ut dina egna fraktsedlar direkt från vår webb, vilket gör att du lätt kan följa sändningen. Dessutom kan du göra en prisberäkning och få fram exempel på fraktkostnad för ett specifikt uppdrag.

När du slutfört en bokning får du en bekräftelse från oss att vi mottagit din beställning och uppdraget kan börja! Vårt mål är att du som kund både ska spara tid och få en god överblick över varje, enskilt uppdrag.

Kontakta oss för mer information och för att få ditt personliga inlogg och lösenord.

CORONAVIRUS

Förhållningsregler

Vid lastning/lossning hos kund gäller i första hand direktiv från kund, vilken måste vara kända senast i samband med bokning.

Vid ankomst har chauffören skyldighet att uppge om den befunnit sig i riskklassificerat område under de senaste 14 dagarna.

Chaufför som lastat/lossat i eller passerat genom områden som är riskklassificerat, får inte lämna hytten under någon del av lossning/lastningsförfarandet. Fraktdokument ska hanteras utan fysisk kontakt med personal som finns på plats.

Chaufför har skyldighet att informera om hälsotillstånd inför lossning/lastning